Aicinām pievienoties komandai- “Digitālā mārketinga speciālistu/-i”

PAR VĒRTĪBĀM, KAS PALIEK.

Pasaules radīšanā tiek ievērota lietu kārtība. Tā prasa ne tikai zināšanas, bet arī prasmi idejas pārvērst reālos darbos un sasniegumos. Ēkas, pilsētas un parki – vide, kurā mēs dzīvojam, nebūtu iespējama bez dažādu nozaru profesionāļiem, kas paveic milzīgu, bet neredzamu darbu.
LIVLAND komanda realizē klienta vīziju tapšanu sadarbībā ar labākajiem profesionāļiem. Process no klienta vīzijas līdz pamatakmens ielikšanai, no skaista sapņa līdz plaukstošam dārzam ir LIVLAND profesionāļu ikdiena. Mēs pārzinām projektu realizāciju no A līdz Z, mēs neapstājamies pie sasniegtā.

Aicinām pievienoties mūsu komandai
DIGITĀLĀ MĀRKETINGA SPECIĀLISTI/-U

Ja esi zinātkārs, azartisks, uz mērķi orientēts un nepadodies pie pirmajām grūtībām. Ja tev ir augsta atbildības sajūta un esi radošs, kā arī Tev ir pieredze un zināšanas digitālajā mārketingā. Aicinām tieši Tevi augt un attīstīties uzņēmumā, lai kopā veidot savu un Livland Group stāstu.
Tavos darba pienākumos ietilps: mārketinga aktivitāšu efektivitātes uzraudzīšana, mērīšana, analīze un nepieciešamo korekciju veikšana rezultātu uzlabošanai, reklāmas kampaņu veidošana un izvietošana medijos, sociālajos tīklos, u.c., veidot un uzlabot reklāmas kampaņas Google Ads un Facebook Ads, kā arī veicināt pārdošanas procesu un meklēt jaunus (B2B) klientus un organizēt sadarbību!
Livland Group ir uzņēmums ar stāstu. Vēlamies to veidot kopā ar tevi mūsdienīgā, uz vērtībām balstītā uzņēmumā un profesionāļu komandā. Mēs meklējam cilvēkus, kuri ir vērsti uz izaugsmi!

Atalgojums par pilnu slodzi: sākot no 1500 EUR pirms nodokļu nomaksas
Savu pieteikumu, darba pieredzes aprakstu, sūti e-pastā: info@livland.lv