Aicinām pievienoties komandai- “Iepirkumu speciālistu/-i”

PAR VĒRTĪBĀM, KAS PALIEK.

Pasaules radīšanā tiek ievērota lietu kārtība. Tā prasa ne tikai zināšanas, bet arī prasmi idejas pārvērst reālos darbos un sasniegumos. Ēkas, pilsētas un parki – vide, kurā mēs dzīvojam, nebūtu iespējama bez dažādu nozaru profesionāļiem, kas paveic milzīgu, bet neredzamu darbu.
LIVLAND komanda realizē klienta vīziju tapšanu sadarbībā ar labākajiem profesionāļiem. Process no klienta vīzijas līdz pamatakmens ielikšanai, no skaista sapņa līdz plaukstošam dārzam ir LIVLAND profesionāļu ikdiena. Mēs pārzinām projektu realizāciju no A līdz Z, mēs neapstājamies pie sasniegtā.

Aicinām pievienoties mūsu komandai
IEPIRKUMU SPECIĀLISTI/-U

Ja esi zinātkārs, azartisks, uz mērķi orientēts un nepadodies pie pirmajām grūtībām. Ja tev ir augsta atbildības sajūta un lieliskas komunikācijas un argumentācijas prasmes, kā arī pieredze vai zināšanas darbā ar publiskajiem valsts un pašvaldību iepirkumiem (piedāvājumu un juridisko dokumentu sagatavošanā), kā arī ar iepirkumiem saistīto spēkā esošo normatīvo aktu un to ietekmes uz iepirkuma procedūru pārzināšana. Aicinām tieši Tevi augt un attīstīties uzņēmumā, lai kopā veidot savu un Livland Group stāstu.
Tavos darba pienākumos ietilps: sagatavot un iesniegt piedāvājumus valsts un pašvaldību iestāžu rīkotajās publisko iepirkumu procedūrās, nolikumu izvērtēšana, dokumentu sagatavošana, iepirkumu līgumu saskaņošana un noslēgšana, izpētes veikšana par projektēšanas un būvniecības pakalpojumu tirgus cenām, kā arī nodrošināt klientu piesaistīšanu.
Kopā realizēsim interesantus un vērienīgus projektus, plānojot nākamajām paaudzēm paliekošas vērtības!
Livland Group ir uzņēmums ar stāstu. Vēlamies to veidot kopā ar tevi mūsdienīgā, uz vērtībām balstītā uzņēmumā un profesionāļu komandā. Mēs realizējam objektus termiņā, budžetā un kvalitātē. Paveicam to gadu no gada, no projekta uz projektu! Mēs meklējam cilvēkus, kuri ir vērsti uz izaugsmi ne tikai karjerā, bet arī atalgojumā!

Atalgojums par pilnu slodzi: sākot no 1500 EUR pirms nodokļu nomaksas (Pamatalga+ ikmēneša piemaksas)
Savu pieteikumu, darba pieredzes aprakstu, sūti e-pastā: info@livland.lv